Authentiek De Krant Lezen

Authentiek De Krant Lezen – Casus Dagblad van het Noorden

– voor managers met zin en lef–

Een management reeks van KennisKwadraat

Op vrijdag 8 juni  bij Dagblad van het Noorden in Groningen
van 13.30 (ontvangst) tot 17.00 + aansluitend borrel

DvhN

Wat en voor wie?
Bent u manager of adviseur en vindt u dat iedereen eigenlijk zichzelf moet zijn om betere resultaten te boeken? Heeft uw organisatie behoefte aan meer inspiratie op de werkvloer? Of wilt u gewoon eens ondergedompeld worden in een mooi verhaal op een inspirerende plek? Kom dan op 8 juni naar Dagblad van het Noorden in Groningen, Lübeckweg 2.

De formule is dit jaar “Kennis met een Casus”: K2 sessies met een echte vraag van een organisatie. Soms met veldwerk, soms op een andere verrassende plaats. “Wie wil er wat” is een succesfactor voor realisatie, vandaar.

Voorwerk: Knip iets uit de krant dat jou heeft getroffen. Positief of negatief, of gewoon omdat het opviel. En neem het mee.

Programma
Vanaf 13.30 Ontvangst met iets lekkers
13.50 Start Welkom in de filmzaal door Pieter Sijpersma, hoofdredacteur en aftrap: anekdote en de centrale vraag: “Wat is het toch dat ons weerhoudt”?
14.00 Even voorstellen, wie ben je en wat is voor jou “authentiek krantlezen”?
14.30 Korte rondleiding langs de redactie, de opslaghal en de bedieningskamer
15.00 Casus. Hoe kan het dan klanten zo gemakkelijk opzeggen? Hoe kunnen we klanten nu en straks (nog)meer binden en boeien (en hoe verdienen we dan ons geld)? Inclusief een gesproken column van Bart van der Meij, lampenist en bibliothecaris 2.0
15.30 Pauze
15.45 Casus (vervolg)
16.45 Wrap-up en afsluiting
17.00 Informeel netwerken onder genot van een drankje
17.45 Einde

Praktische informatie
Als entreefee vragen we aan de maximaal 20 deelnemers aan een Masterclass om een boek mee te nemen (en achter te laten) dat je werk sterk heeft beïnvloed.

We willen ook graag in een paar regels de “argumentatie”weten waarom. En dat willen we weer graag op de KennisKwadraat website zetten. Zo werken we aan Kennis maal Kennissen.

U kunt u opgeven door een email te sturen naar info@kenniskwadraat.nl

1 gedachte op “Authentiek De Krant Lezen

  1. Ik kom graag naar deze bijeenkomst. Interessant en inspirerend qua opzet en onderwerp. De krant en de klant. Een bijzondere relatie. Zo herken ik mij juist niet in het makkelijk opzeggen van de krant. Al twee maanden ben ik ‘geestelijk’ mijn oude krant aan het opzeggen vanwege mijn nieuwe vaste abonnement op het DvhN maar praktisch heb ik de stap nog niet genomen. Waarom niet? Gewenning, binding, al 20 jaar abonnee, soort deze-krant-hoort-op-deze-mat-gevoel. Ik weet het niet. Maar misschien weet ik het na 8 juni wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 3 = vier